Gevelelementen Kruijen & Frissen

Hoofdvestiging met 250m² showroom:
Nievelsteenstraat 5
6471CB Eygelshoven
045-541 4770
info@kruijen-frissen.nl
Showroom vestiging 40m²:
Valkenburgerweg 8
6367GV Voerendaal
045-531 4982
Voerendaal@kruijen-frissen.nl
Gevelelementen montage Kruijen is bijna 15 jaar geleden gestart door Jan Kruijen als eenmanszaak vanuit een woonhuis in Heerlen. Al snel voegde Monique Frissen zich toe in het bedrijf en werd Gevelelementen Kruijen & Frissen geboren. Van woonhuis verplaatst naar een winkelpand op de markt in Eygelshoven groeide het bedrijf. Het pand werd al snel te klein en verhuisde Gevelelementen Kruijen & Frissen naar het industrieterrein Julia in Eygelshoven.
We bleven groeien en groeien. Heel veel tevreden klanten, terugkomende klanten en zeker ook nieuwe klanten voegen zich elke dag toe aan ons klantenbestand. De groei gaat door en sinds 2018 hebben we dan ook een tweede showroom geopend in Voerendaal, met daarin Renée Kruijen, de dochter van Jan Kruijen. Met ons scala aan producten stimuleren wij ons klanten verduurzaming aan de woning. Denk hierbij aan kunststof kozijnen, rolluiken, garagedeuren, overkappingen en carports. Daarnaast hebben wij niet alleen zonwerende producten om de warmte buiten te houden, ook verkopen wij pelletkachels om in de winter de warmte naar binnen te halen.
Home decoration and lifestyle vinden wij ook een belangrijk item. Onze producten moeten niet alleen van het beste materiaal gemaakt zijn, ook moeten ze passen bij het interieur van uw woning. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Ons motto: Een tevreden klant is een terugkerende klant en is tevens de beste reclame.

Voordelen

Indien nodig wordt alles op maat gemaakt.
  • Onze eigen monteurs zijn hooggekwalificeerd en echte professionals.
  • Wij hanteren korte levertijden.
  • Om misverstanden te voorkomen bespreken – wij alles uitvoerig met onze klanten.
  • Uiteraard wordt alles geleverd/gemonteerd met garantievoorwaarden.
  • Offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend.
  • Wij werken alleen maar met topkwaliteit materialen.

Showroom

Wij zien u graag terug in een van onze showrooms

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!