Bakker Zonwering

Skrok 36 8918,

LB Leeuwarden

06-53333713

info@bakkerzonwering.nl

www.bakkerzonwering.nl

 

 

 

Mooi weer. Heerlijke temperaturen. Zonnetje erbij, wie verlangt er niet naar de lente en de zomer met zijn zwoele zomeravonden. Naar het strand of naar de bossen. Of lekker thuis in de tuin wat pierewaaien met een biertje of een wijntje erbij. Wat wil een mens nog meer? Eigenlijk niks, want de zon op het hoofd maakt een mens gelukkig.

Maar mooi weer heeft ook schaduwkanten. Zowel letterlijk als figuurlijk. De zon schijnt hinderlijk naar binnen; vervelende vliegen en muggen dringen het huis in. En ook op andere plaatsen in het huis zijn er die nadelen van dat heerlijke weer. Maar daar kunt u wat aan doen. Je hebt tegenwoordig prachtige zonweringen, zo wel voor binnen als voor buiten. En gebruikersvriendelijke rolluiken. En ook effectieve horren, die het ongedierte mooi daar laat waar het hoort: buiten uw huis.

Voordelen

  • Zeer vakkundig aangebracht
  • Volgens afspraak geleverd
  • Hoog gekwalificeerd materiaal
  • Een jarenlange ervaring
  • En een lange levensduur
  • Dus:kwaliteit op maat

Showroom

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!