GARAGEDEUREN

Je bent hier:

OPENSLAANDE GARAGEDEUREN

Openslaande garagedeuren zijn de meest populaire garagedeuren van dit moment. In de loop van de tijd heeft de garage zijn functie als autostalling verloren en staat er vaak van alles in BEHALVE een auto.

Openslaande garagedeuren bieden een eenvoudige bediening met een brede toegang zonder opstaande dorpel. Ideaal om (met de fiets aan de hand) lopend uw garage te betreden. Wij hebben de ruimste keuze in openslaande garagedeuren!

LEES MEER

SECTIONAALDEUREN

Sectionaaldeuren zijn al jaren de meest verkochte garagedeuren bij renovatie.

Deze perfect geïsoleerde garagedeuren bieden een optimaal ruimte gebruik met eenvoudige en comfortabele bediening (zeker in combinatie met elektrisch bediening).

Verkrijgbaar in zowel 40mm als 60mm paneeldikte met een grote keuze in inbouwsystemen (zodat deze deur altijd past).

LEES MEER

KANTELDEUREN

Kanteldeuren zijn al tientallen jaren in ons straatbeeld. Nog steeds de meest economische oplossing om uw garage af te sluiten. Uiteraard in moderne uitvoeringen, kleuren en te voorzien van ingebouwde loopdeur.

LEES MEER

ROLDEUREN

Roldeuren bieden een uitkomst wanneer er geen ruimte is om andere type deuren, zoals een sectionaaldeur, te kunnen plaatsen. Roldeuren zijn altijd elektrisch bediend en kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de garage geplaatst worden. Het plafond blijft volledig vrij.

LEES MEER

AANDRIJVINGEN

Wanneer u uw garagedeur voorziet van een elektrische bediening dan kiest u voor gebruiksgemak en behoud van uw deur. Onze Metro aandrijvingen zijn standaard voorzien van de laatste ontwikkelingen zoals app-bediening, inbraak beveiliging en energie besparing.  Een perfecte aanvulling op uw garagedeur.

LEES MEER