OPENSLAANDE GARAGEDEUREN

Je bent hier:

AW40-2

Misschien wel de beste openslaande garagedeur van Nederland!

De AW40-2 is de volledig geïsoleerde openslaande garagedeur met ongekende mogelijkheden in maatvoering en uitvoering. Met een dichte deurvulling, glas of een combinatie. Ook nog uit te breiden met vast zij- en/of bovenstukken. U kunt zelfs uw eigen deur ontwerpen!

Standaard voorzien van SKG** 3-voudige vergrendeling, veiligheidscilinder en deurvastzetters.

LEES MEER

AW40-2 ZT

Onze geïsoleerde openslaande garagedeur, zonder geïsoleerd kozijn.

De AW40-2 ZT is het voordeligere alternatief van de ‘normale’ AW40-2. Voorzien van 40mm geïsoleerde paneel vulling, SKG** 3-voudige vergrendeling, veiligheid cilinder en deurvastzetters.

Een complete garagedeur met moderne of juist klassieke uitstraling (afhankelijk van de gekozen uitvoering).

LEES MEER

AW 2

Onze meest eenvoudige openslaande garagedeuren.

AW2 garagedeuren zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en kleuren al dan niet voorzien van isolatie. De ideale garagedeur voor uw (niet geïsoleerde) berging of vrijstaande garage. Standaard voorzien van veilige 3-punts vergrendeling.

LEES MEER

AW30-2

Technisch gezien gelijk aan de AW40-2, alleen (zoals de naam al doet vermoeden) voorzien van 30mm vulling, al dan niet gecombineerd met glas.

LEES MEER

AW60-2

Het beste wat wij kunnen bieden op het gebied van openslaande garagedeuren. Ons diepste kozijnprofiel (MB86) met maar liefst 60mm dikke deurvulling. De top op het gebied van isolatie en uitstraling.

LEES MEER