Over ons

AW Nederland BV heeft zich al ruimschoots bewezen met meer dan 20 jaar ervaring in de levering, montage en onderhoud van onze producten. Sinds 2011 zijn wij officieel partner/importeur van de Poolse multinational Wisniowski, de grootste producent van deuren en hekwerken in centraal Europa. Ons partnerschap gaat heel ver, wat zich o.a. vertaalt in producten die speciaal voor de Nederlandse markt zijn ontwikkeld.

Wisniowski investeert volop in productontwikkeling, efficiënt produceren maar vooral in kwalitatief hoogwaardige producten. Waar andere leveranciers verkopen op hun gerenommeerde merknaam, bewijzen wij iedere dag dat kwaliteit de enige manier is om markt te veroveren.

Onze producten vinden hun weg naar de eindgebruiker via ons netwerk van specialisten of rechtstreeks, afhankelijk van het product en/of het project.

Bel/mail gerust met uw vragen, of maak een afspraak en kom langs bij ons in het prachtige Nieuw Heeten (Overijssel).

Showroom

In Nieuw Heeten hebben wij een uitgebreide showroom/instructie ruimte. Hier kunt u op afspraak als klant ons volledige assortiment komen bekijken en gebruiken. Daarnaast dient onze showroom voor onze specialisten als instructie ruimte, worden er nieuwe producten geïntroduceerd en als scholing ruimte.

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
Onze mannen zijn gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!