AANDRIJVINGEN

Je bent hier:

Aandrijving METRO

METRO is een aandrijving van de nieuwe generatie. Een harmonieuze combinatie van kracht, schoonheid en betrouwbaarheid, ontworpen conform de prestaties van de nieuwste technologieën.

METRO ontstond dankzij de samenwerking van de merken WIŚNIOWSKI en Somfy – wereldleider in de productie van automatisering en oplossingen voor intelligente besturing van huishoudelijke apparaten.

METRO beschikt over uitzonderlijke technische parameters die ingesloten zijn in een behuizing die ontworpen werd volgens de stilistische normen van het merk WIŚNIOWSKI.

  • Eenvoudig programmeren – LCD-scherm en de mogelijkheid om meerdere parameters te configureren.
  • Fotocellen – het systeem garandeert een optimale bescherming indien er zich tussen de fotocellen een obstakel bevindt.
  • Amperometrische detectie van obstakels – overbelastingsbeveiliging indien de onderste rand van het poortblad in contact komt met een obstakel. Het poortblad stopt en gaat vervolgens weer omhoog.
  • Rail met ketting uitgerust met een geluidsdempingssyteem – garandeert een stille en soepele werking, wat uiterset belangrijk is in garages die rechtstreeks verbonden zijn met appartementsgebouwen en nabijgelegen slaapkamers.
  • Radiotechniek RTS – Een uitstekende oplossing op basis van de innovatieve technologie Somfy, maakt de installatie en uitbreiding van het aandrijvingssysteem mogelijk zonder te interfereren in de structuur van de muur. Daarom is het niet alleen een ideale oplossing voor de nieuwbouw, maar vooral voor modernisering en renovatie. Intuïtieve programmering en het gebruik van het scherm maakt het aanpassen van de operationele parameters en de juiste configuratiefuncties mogelijk.
  • Beschikt over een ingebouwde signalisatielamp
  • Mogelijkheid tot het monteren van een anti-inbraak blokkade – vergrendelt de poort in de gesloten positie en verhindert het openen van de garagepoort door onbevoegden.
  • Mogelijkheid tot aansluiten van een noodbatterij – maakt het openen en sluiten van de poort mogelijk in geval van stroomonderbreking.
  • Mogelijkheid tot aansluiten van een alarmsirene
  • Mogelijkheid tot aansluiten van een externe lichtbron, bijv. opritverlichting

AANVULLENDE SERVICE

De garantie EXTENDED CARE maakt het mogelijk om de standaardgarantie tot 5 jaar te verlengen voor een compleet product: de automatische sectionaalpoort, in de fabriek geconfigureerd met aandrijving METRO.

Dit is een baanbrekende oplossing op de markt die een garantie verzekert op een compleet product, namelijk de automatische garagepoort.