Berg Garagedeuren en zonwering

 

Walserij 15,

2211 SJ, Noordwijkerhout

Telefoon: 0683 5529 10

Email: info@bergzonwering.nl

 

Team Bergzonwering werkt nauw samen en treedt klantgericht, professioneel en vakbekwaam naar buiten. Door de jarenlange ervaring en de no-nonsense aanpak van Richard zult u merken dat Berg zonwering een plezier is om mee te werken. Onze krachten zijn korte lijnen, secuur werk en laagdrempeligheid. U bent bij ons aan het juiste adres voor de gehele montage van uw product; van het inmeten, het verleggen van de elektra, de montage, de demontage en afvoer, tot en met de afwerking. Uw product wordt gebruiksklaar opgeleverd.

Voordelen

  • Berg Garagedeuren levert voor renovatie en nieuwbouw.
  • Eventuele aanpassingen van de garage kunnen door ons worden verzorgd.
  • Standaard 10 jaar garantie(muv kanteldeur).
  • Montage van de garagedeuren geschiedt door een eigen monteur, wij monteren garagedeuren door heel Nederland. Iedere garagedeur dat  wij leveren is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd.
  • Wij bieden u een uitgebreid assortiment van uiteenlopen stylen, designs en trendy structuren. Ook is de kleur aan te passen aan uw smaak en uitstraling van de woning.

Showroom

Maandag (op afspraak) : 0683 5529 10

Dinsdag : 12:00 – 17:00

Woensdag : 12:00  – 17:00

Donderdag: 12:00 – 17:00

Vrijdag : 12:00 – 17.00

Zaterdag: 11:00 – 16:30

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!