De Ruiter Deuren Service

Aalt de Ruiter
Potgieterstraat 19
3881 WK Putten

0341 – 265 933
06 20 08 67 12
info@deruiter-service.nl

 

De Ruiter Deuren Service is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf dat beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in onderhoud en service aan industrie- garage- en automatische deuren. Ook zijn wij gespecialiseerd in (brand-) rolluiken, brandschermen, brandschuifdeuren.

Wij zijn niet gebonden aan een merk, dit geeft het voordeel dat we u scherpe concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen we ook aan alle onderdelen komen van elk merk. Naast het service en onderhoud verkopen wij ook deze producten, zowel aan bedrijven als particulieren.

Wij beschikken over een groot netwerk van gespecialiseerde bedrijven waar we een beroep op kunnen doen om een eventuele storing snel te kunnen verhelpen. Want SERVICE staat bij ons hoog in het vaandel.

Voordelen

De Ruiter Deuren Service staat “NON STOP” voor u klaar voor het onderhouden, repareren, vervangen of verhelpen van storingen aan uw deur. Niet gebonden aan een merk of type waardoor u slechts een aanspraakpunt heeft!

Showroom

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!