Kluszon Zonwering en Garagedeuren

Heesweg 7 8102 HJ Raalte

0572-362935
http://www.kluszon.nl

Kluszon is een bedrijf dat inmiddels bijna 20 jaar actief is in de zonweringsbranche. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in garagedeuren en kunststof kozijnen. Voor al onze producten geldt dat we uitsluitend 100% maatwerk leveren, dat naadloos aansluit op uw wensen. Wanneer iets niet past, of een beugel van een fabrikant niet geschikt is voor uw specifieke situatie, dan kunnen wij bijna altijd een oplossing creëren, waarmee het wél lukt. 100% maatwerk dus.

Kluszon is opgericht door Ton Groot Beumer en is nu een aantal jaren in handen van Rudi van Breen en Geert Reimert. Rudi en Geert zijn vanaf de oprichting van het bedrijf voor Kluszon werkzaam en hebben het stokje overgenomen van Ton. We werken altijd met eigen vaste monteurs zodat u weet wie er bij u binnen komt en onze producten op de juiste manier worden gemonteerd.
In 2009 werden we verrast door een grote brand. Dit ging gepaard met veel rook en waterschade. We lieten ons echter niet uit het veld slaan en hebben met veel passie een vernieuwde showroom in Raalte opgebouwd met eigentijdse innovatieve producten. In 2013 hebben we een 2e vestiging in Zwolle geopend.

Waarom kiezen voor Kluszon Zonwering en Garagedeuren?

  • 1 Kwaliteit: We toetsen de producten die we verkopen en zorgen voor de hoogst haalbare kwaliteit
  • 2 Goed advies: Bij een goed product hoort een goed advies, waarbij uw wensen centraal staan
  • 3 Vakmanschap: Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in de montage en kennen het klappen van de zweep. We streven een zo hoog mogelijke kwaliteit na
  • 4 Garantie: Is er een keer iets niet in orde? We lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden en lossen het netjes op
  • 5 Service: We doen er alles aan om uw tevredenheid te behouden en lopen hier graag een stap harder voor