Different Doors

‘t Inne 28
6021 DA Budel
T:+31 (0)495 – 729 053
E: info@differentdoors.nl

Different Doors, de optimale beleving in garagedeuren!

Different Doors is totaalaanbieder en specialist in garagedeuren, bedrijfsdeuren en houten voordeuren. Wat voor type deur u ook zoekt, Different Doors produceert uw deur geheel op maat en naar uw wens. Na jarenlange ervaring kent Different Doors de fijne kneepjes van het vak en kunnen onze adviseurs u voorzien van gedegen, persoonlijk advies.

Om uw situatie te bekijken en de oneindige mogelijkheden te bespreken. Onze adviseurs hebben allen een jarenlange achtergrond op het gebied van garagedeur montage. Ze hebben kennis van zaken en kunnen voor iedere situatie een perfecte oplossing bieden. Aan de hand van uw wensen en situatie wordt de beste oplossing gezocht. Een adviseur heeft ook altijd monsters bij zodat u kan voelen en zien hoe de garagedeur eruit komt te zien. Via reeds gerealiseerd projecten kunnen wij u foto’s en filmpjes tonen. Aan tafel kan er eventueel direct een passende en vrijblijvende offerte worden gemaakt en ziet u wat Different Doors voor u kan betekenen.

Different Doors doet zijn naam eer aan. Met de focus op kwaliteit, klantgerichtheid en service bieden wij deuren met een onbegrensd scala aan ontwerp- en inbouwmogelijkheden. Door de talrijke keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal, isolatie, veiligheid, uitstraling en toepassingen onderscheidt Different Doors zich van andere garagedeuren en aanbieders. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen?