E-Zon Nijmegen

Klimopstraat 48
6543 SK Nijmegen

024 – 350 29 09
info@e-zon.nl

E-Zon is het bedrijf van Evert Eenink. Evert is al ruim 22 jaar werkzaam in deze branche. Eerst 9 jaar als verkoper en monteur in loondienst. Daarna heeft hij E&s zonwering opgericht en in 13 jaar een succesvol zonweringsbedrijf opgebouwd in Hummelo in de Gelderse Achterhoek. Sinds 2009 heeft hij met E-Zon Nijmegen een nieuwe uitdaging, Vanuit Nijmegen bedient hij met een enthousiast team klanten in Oost-Gelderland, het oosten van Noord-Brabant en het noorden van Limburg. Sinds april 2016 werkt hij ook weer zijn oude regio, de Achterhoek en Liemers. E-Zon heeft een showroom aan de Klimopstraat in Nijmegen en een uitvalsbasis aan de Eltenseweg in Lobith.

Met E-Zon werkt Evert met de zelfde formule waar hij al eerder succesvol mee was: Producten leveren met een goede kwaliteit voor een scherpe prijs, een snelle en persoonlijke service en werken aan een tevreden klantenkring.

Evert werkt al sinds 1996 samen met Verano uit Best. Samen leveren zij een uitgebalanceerd assortiment van hoogwaardige kwaliteit. E-Zon levert de producten van Verano (en van andere fabrikanten) voor een zeer concurrerende prijs!

E-Zon is Privilege Dealer van Verano, Premium-Dealer van Unilux, Specialist van Somfy. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis.

Voordelen

Showroom

Telefonisch bereikbaar voor informatie, afspraken of telefonische prijsopgaves:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 18.30 uur

Zaterdag van 9.00 – 16.00 uur.

Openingstijden showroom:

Woensdag van 10.00 – 17.00 uur

Donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur

Vrijdag van 12.00 – 16.00 uur

Zaterdag van 12.00 – 16.00 uur

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!