Garagedeuren Bokhorst Friesland

It Fjild 2
8621 EA Heeg
Friesland

Tel: 0515-443028
Mob:06-54331388

info@garagedeurenfriesland.nl
www.garagedeurenfriesland.nl

 

 

 

 

In garages worden vaak waardevolle voorwerpen of machines opgeslagen. Ook kan het voorkomen dat u uw garage gebruikt als een werkplaats. Natuurlijk vindt u het belangrijk dat al uw waardevolle spullen goed opgeslagen staan. Bij Bokhorst Bedrijfs- en Garagedeuren begrijpen wij dit als geen ander. Met een goede, degelijke garagedeur bent u van een veilige opslagplaats verzekerd!. Onze garagedeuren hebben optioneel electrisch aangedreven motoren met slimme afstandsbediening.

Heeft u nieuwe electrische garagedeur nodig? Daar kunnen wij u bij helpen! Bij Bokhorst Bedrijfs- en Garagedeuren zijn wij gespecialiseerd in de levering, het onderhoud, de montage en reparatie van garagedeuren en/of bedrijfsdeuren. Hiervoor maken wij gebruik van Duitse topmerken zoals CarteckTeckentrup, Novoferm en Hörmann. Met deze merken bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Bent u op zoek naar een speciale garagedeur? Uiteraard kunnen wij deze ook leveren. Wij zijn uw specialist in roldeuren, veiligheidsdeuren en brand- en kogelwerende deuren!

Voordelen

  • Ervaren monteurs
  • Maatwerk oplossingen
  • Vrijblijvend adviesgesprek op locatie
  • Ruime keuze in kleur, uitvoering en afwerking

Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren!

Showroom

Ma t/m Vr: 8.00 tot 18.00 (of op afspraak)
Za: 8:00 t/m 13:00

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!