Wesdijk Homestyle

 

Burg. Boumanstraat 1

Wesdijk Homestyle in Zeeland is een servicegericht familiebedrijf gespecialiseerd in de levering en montage van o.a. terrasoverkappingen, tuinkamers, veranda’s, zonwering, rolluiken, garagedeuren, horeca terrasoverkappingen, kunststof kozijnen, windschermen, terrasvlonders en schuttingen. 

Wij streven als bedrijf een zeer hoog kwaliteitsniveau na. Dat merkt u vanzelfsprekend aan de producten die we leveren, maar ook zeker aan onze service. We vinden het dan ook zeer prettig om uw persoonlijk te ontvangen in onze showroom te Nieuwerkerk. Als u uw wensen kenbaar maakt dan zullen we er alles aan doen om deze te realiseren.

Op onze website kunt u alle informatie vinden over ons assortiment zoals veranda’s , terrasoverkappingen, tuinkamers, zonwering, screens, rolluiken, garagedeuren, carports en meer. Er zijn veel praktijk voorbeelden te vinden, zodat u inspiratie kunt opdoen. Dit alles doen we speciaal voor u om u te informeren, echter houdt dit niet in dat we u niet graag persoonlijk te woord staan. Het tegendeel is waar, neem a.u.b. contact op en we informeren u graag persoonlijk en onze professionals zullen u adviseren wat mogelijk is voor uw situatie.

Als specialist in de geveltechniek onderscheiden wij ons door een professionele instelling, een sfeervolle ruime showroom, topkwaliteit producten en een hoog service niveau.