Wesdijk Homestyle

 

Burg. Boumanstraat 1

Wesdijk Homestyle in Zeeland is een servicegericht familiebedrijf gespecialiseerd in de levering en montage van o.a. terrasoverkappingen, tuinkamers, veranda’s, zonwering, rolluiken, garagedeuren, horeca terrasoverkappingen, kunststof kozijnen, windschermen, terrasvlonders en schuttingen. 

Wij streven als bedrijf een zeer hoog kwaliteitsniveau na. Dat merkt u vanzelfsprekend aan de producten die we leveren, maar ook zeker aan onze service. We vinden het dan ook zeer prettig om uw persoonlijk te ontvangen in onze showroom te Nieuwerkerk. Als u uw wensen kenbaar maakt dan zullen we er alles aan doen om deze te realiseren.

Op onze website kunt u alle informatie vinden over ons assortiment zoals veranda’s , terrasoverkappingen, tuinkamers, zonwering, screens, rolluiken, garagedeuren, carports en meer. Er zijn veel praktijk voorbeelden te vinden, zodat u inspiratie kunt opdoen. Dit alles doen we speciaal voor u om u te informeren, echter houdt dit niet in dat we u niet graag persoonlijk te woord staan. Het tegendeel is waar, neem a.u.b. contact op en we informeren u graag persoonlijk en onze professionals zullen u adviseren wat mogelijk is voor uw situatie.

Als specialist in de geveltechniek onderscheiden wij ons door een professionele instelling, een sfeervolle ruime showroom, topkwaliteit producten en een hoog service niveau.

Voordelen

  • Maatwerk
  • Optimale isolatie
  • Tochtvrije afdichting
  • Standaard 3 punt sluiting
  • Inbraakwerend
  • Vakkundige montage
  • 5 jaar garantie

Showroom

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag 9:00 t/m 18:00u

Zaterdag van 9:00 tot en met 17:00u

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!