PRIMA Deuren

Prima Deuren
J.C. de Leeuwweg 6a
1764 NE Breezand

06-20626717

info@primadeuren.nl

U bent opzoek naar een nieuwe (garage)deur en u heeft bepaalde wensen voor uw deur. Zo kunt u op zoek zijn naar houten garagedeuren, openslaande garagedeuren of juist naar een roldeur. Het belangrijkste is dat uw garagedeur van perfecte kwaliteit is, zodat uw deur een duurzame investering wordt. Ook de uitstraling is zeer belangrijk, een garagedeur in dezelfde kleur en stijl als de rest van uw huis zorgt voor een krachtig en rustig geheel. Bij ons is alles mogelijk!

Door ons uitgebreide assortiment heeft u bij ons volop keuze. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Wilt u een afspraak? Wij komen vrijblijvend langs om uw situatie te bekijken en uw wensen door te spreken. Een mooie garagedeur is een prachtige aanwinst voor uw huis, waar u nog lang plezier van heeft. Bij ons kunt u ook goed terecht voor verschillende bedrijfsdeuren. Doordat wij een ruim assortiment hebben kunnen wij u met veel verschillende deuren helpen. Heeft u specifieke deuren nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen

  • Berg Garagedeuren levert voor renovatie en nieuwbouw.
  • Eventuele aanpassingen van de garage kunnen door ons worden verzorgd.
  • Standaard 10 jaar garantie(muv kanteldeur).
  • Montage van de garagedeuren geschiedt door een eigen monteur, wij monteren garagedeuren door heel Nederland. Iedere garagedeur dat  wij leveren is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd.
  • Wij bieden u een uitgebreid assortiment van uiteenlopen stylen, designs en trendy structuren. Ook is de kleur aan te passen aan uw smaak en uitstraling van de woning.

Showroom

Montage

Voor de installatie, onderhoud en service van/aan onze producten hebben wij ons eigen montage team.
De mannen van BSH (Bouw Support Heeten) zijn gecertificeerde monteurs met jaren ervaring. Naast technische kennis en kunde kunnen zij tevens (bouwkundige) aanpassingen verzorgen die eventueel benodigd zijn voor een perfecte montage.
Geen uitdaging te groot en geen situatie te ingewikkeld!