ONTDEK DE PERFECTIE

Stelt u zich een garagepoort van de nieuwe generatie voor. Een poort die geen transformatie is van reeds bestaande oplossingen, maar het resultaat van een creatieve zoektocht naar een evenwicht tussen moderne technologie, kwaliteit, veiligheid en design.

Zo is de poort PRIME. Innovatief, verfijnd in elk detail die uw behoeften weerspiegelt voordat u ze kunt definiëren. Deze volledig uitgeruste en volautomatische poort toont u steeds opnieuw dat u de beste keuze hebt gemaakt, telkens u naar uw afstandsbediening grijpt.

Wees de eerste, wees PRIME

PRIME is ongeëvenaard. De klassieke stilistische lijn is slechts een voorbode van wat er in de binnenkant schuilt van deze intelligent ontworpen poort.

Wees de eerste, wees PRIME. Ontdek de unieke voordelen van de poort PRIME!

Origineel INNOVO paneel DE ESSENTIE VAN DE ZAAK

Tijdens het ontwerpen van de unieke oplossing PRIME bereikten we de kern van de structuur van deze sectionaalpoort. Het idee was om de beste isolatieparameters te bereiken, het verkrijgen van een uniek esthetisch effect aan de binnenkant van de garage evenals het garanderen van een uitzonderlijk veilig gebruik van de poort.

Zo ontstond het INNOVO paneel, dat uniek is in de wereld. Zijn gesloten bouw, 5 lagen geplooid metaal op de plaatsen waar de scharnieren gemonteerd worden, verzekeren een sterke constructie. Opgevuld met een warm schuim met een dikte van 60 mm en speciale afdichtings- en afschermingssystemen zorgen voor uitstekende isolatieparameters van de poort.

Door het paneel op deze manier te ontwerpen stelt het ons in staat om het perfecte poortblad te creëren, dat

Paneel INNOVO 60mm

Doorsnede van het paneel met afdekking tussen de panelen, gemonteerd aan de binnenzijde van het poortblad.

  1. elastische afdekking tussen de panelen
  2. aluminium profiel dat de elastische afdekkingen monteert
  3. 5 lagen geplooid metaal op de plaatsen waar de scharnieren gemonteerd worden
  4. Afdichting tussen de panelen
  5. verborgen scharnier
  6. polyurethaanschuim

Perfect IN ELK DETAIL

PRIME is design dat gericht is op elegantie en tijdloze eenvoud, dat de conventie van het louter functionele doel van de garagepoort doorbreekt. Tijdens het ontwerpen legden we nadruk op elk detail, want over perfectie beslissen de details.

Het icoon van VEILIGHEID

PRIME doorbreekt de stereotypen in termen van veiligheid. Het is niet enkel een poort met hoge esthetische waarden, maar ook een weerspiegeling van onze zorg voor veiligheid.

Bij PRIME benaderen we veiligheid integraal – we maakten gebruik van de technologie om gevaar niet enkel te weren, maar vooral om het te voorkomen. Tal van moderne beveiligingssystemen en structurele elementen helpen om alle gebruikers te beschermen zodat uw woning een veiligere plaats wordt.

Samen met een perfect geïntegreerde aandrijving is PRIME een voorloper van de technologische vooruitgang, die in elk detail laat zien dat kwaliteit en veiligheid onafscheidelijk zijn.